TOPTUL

Toptul is een professioneel gereedschapsmerk, dat sinds 1981 geproduceerd wordt door Rotar Machinery Industrial in Taiwan. Toptul focust zich op het leveren van premium kwaliteit gereedschap, voor verschillende industriesegmenten. 

 

WAAROM TOPTUL

Bij Autobat streven we ernaar om een zo goed mogelijke service te leveren en producten aan te bieden met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij we kwaliteit als meest belangrijk beschouwen. Gereedschap is één van onze hoofdpijlers en ook in dit segment is ons doel deze visie door te trekken!

Toptul is reeds verschillende jaren een partner waarmee we onze visie kunnen realiseren!  Elke dag raken meer en meer professionele en particuliere klanten overtuigd van de uitstekende kwaliteit. Omdat we rechtstreeks importeren van bij de fabrikant, kunnen we dit gereedschap aanbieden aan een zeer interessante prijs. 

Toptul behoort tot het topsegment van gereedschap op de markt. Uiteraard realiseren we ons, dat het in de BeNeLux minder bekend is, maar we zijn ervan overtuigd dat we van elke klant een tevreden klant kunnen maken. Dit hebben we al kunnen realiseren met onze klanten die al jaren vertrouwd zijn met Toptul..

 

ASSORTIMENT

Op deze webshop vindt u alle artikelen die we opnemen in ons assortiment van Toptul, deze proberen we ook steeds allemaal op voorraad te hebben. Ons assortiment zal voortdurend uitgebreid en aangepast worden aan de vraag van onze klanten. Indien er toch nog een artikel van Toptul is dat u heeft gevonden bij de fabrikant dat wij niet in ons assortiment hebben, kan dit steeds worden besteld op aanvraag. Hier moet rekening gehouden met een langere levertermijn en eventueel een minimale bestelhoeveelheid.

 

GARANTIE

Zoals het een top gereedschapsmerk behoort, geven we een levenslange garantie op het Toptul gereedschap. Hier zijn echter voorwaarden en beperkingen op:

Alle Toptul gereedschappen ondergaan bij de productie een strenge controle en worden nauwkeurig op materiaal- en productiefouten gecontroleerd. We geven op alle gereedschappen een volledige garantie bij materiaal- of productiefouten. Na controle vervangen we uw gereedschap of herstellen we het gratis, voor zover er sprake is van een materiaal- of productiefout.

Gereedschappen die incorrect worden gebruikt of niet " volgens de regels worden gebruikt" vallen niet onder garantie.

De normale slijtage en vermoeiingsbreuk van gereedschap en slijtageonderdelen vallen niet onder garantie.

Bij overschrijden van de normale of de voorgeschreven belastbaarheid van het gereedschap valt dit niet onder garantie.

Adapters en reducties vallen niet onder de volledige garantie.

 HIerna lijsten we enkele voorbeelden op die worden gezien als " gebruik dat niet volgens de regels is."

- Schroeven of moeren aandraaien met een (dop)sleutel die de verkeerde maat heeft.

- Gereedschappen die zijn aangepast.

- Het gebruik van handgereedschap doppen op slagmoersleutels.

- Schroevendraaier die als beitel of als wringbaar wordt gebruikt.

- Verlengen van gereedschap dmv bv een buis

- ...